MOcca

Veiligheidsmanagement

Wat we doen

gallery/network-1015625_440

Projectmanagement

 

Ons advies richt zich op veiligheids- en organisatievraagstukken. Denk hierbij aan het evalueren van een crisisaanpak of crisisoefeningen, het inrichten van een parate hoogwaardige crisisorganisatie, het ontwikkelen van een buurtaanpak, de aanpak van ondermijning, de bestuurlijke aanpak cybercriminaliteit, horecabeleid, zorg en veiligheid dichter bij elkaar organiseren. Ook hebben we ervaring met het investeren in de kwaliteit van de mensen binnen uw organisatie bijvoorbeeld door een strategisch personeelsplan op te stellen.

gallery/ipad-606766_440

Interimmanagement

 

MoCCA Management is het adviesbureau dat uw organisatie ondersteunt met inhoudelijke professionals die expertise inbrengen. Zoals interim-managers die met leiderschap uw organisatie versterken of strategisch adviseurs die complexe strategische vraagstukken oplossen.

gallery/space-580084_480

Trainingen

 

Wij organiseren trainingen op maat, gericht op het vergroten van de kennis over het openbare orde en veiligheidsdomein. Ook bieden we trainingen aan die zijn gericht op het ontwikkelen van de adviesvaardigheden binnen het veiligheidsdomein.